Nyerserő feed


Tartalom átvétel
Frissítve: 1 óra 48 perc

A Nyers Erő - November 22. Vadászból áldozat lett

szo, 11/22/2014 - 22:00

Már elpörögtünk egy héttel a Bajnokok Éjszakájától, így a pankrátoroknak még mindig vannak friss emlékei a történtekről, de tekintetüket már előre felé tekintik, ahol a Pokol Kapui várják őket! A mai adásban Miz visszavágót kap az interkontinentális övre, csak ezúttal Cesaro is hozzá lett adva a meccshez, Hulk Hogan is megjelent az adáson, de komolyabb szerepet nem játszott a történésekben. John Cena és Dean Ambrose ma egy csapatként néznek szembe Randy Orton-al és Kane-el, de nem lepek meg senkit azzal, hogy bizony Seth Rollins-nak is volt köze ahhoz a meccshez. A vadászokból ezúttal áldozat lett. Lássuk, hogy miért:

A Nyers Erő - November 15. Az új célpont

szo, 11/15/2014 - 22:00

24 órával járunk a Bajnokok Éjszakája után, ahol John Cena próbálkozása a bajnoki a címért ismét sikertelennek bizonyult, de most nem a bestia elsöprő hatalma volt a döntő, hanem Seth Rollins közbeavatkozása gátolta meg Cena győzelmét, majd a földbe taposta Lesnar-t, szóval Rollins most nagyon rátett a tűzre! John Cena és Dean Ambrose is rá vadászik, de sikerült e magára haragítania Brock Lesnar-t is? Rövidesen kiderül!

Bajnokok Éjszakája 2014

v, 11/09/2014 - 22:00

Elérkeztünk az estéhez, amit mindenki várt, ez itt a Bajnokok Éjszakája! A mai adás alatt minden bajnoki öv megvédésre, vagy elvesztésre kerül, de ez az este nem csak erről szól, hanem a hetek, illetve hónapok alatt elhúzódó rivalizálások befejezéséről is. Kukkantsunk csak bele!

A Nyers Erő - November 8. Felkészülés a visszavágóra

szo, 11/08/2014 - 22:00

Ez az utolsó adás a Bajnokok éjszakája előtt és John Cena ígéretét betartva eljött Paul Heyman-ért, azonban Heyman-nek volt segítsége. Ezen kívül Chris Jericho szembe nézett Kane-el, Jack Swagger pedig bizonyíthatott Bo Dallas ellen. Az este záró meccse egy Roman Reigns vs Seth Rollins meccs volt. Tekintsünk is bele a mai adásba!

A Nyers Erő - November 1. Az erőfitogtatás

szo, 11/01/2014 - 22:00

A mai adásban rögtön nyitásképp Chris Jericho csapott össze Bray Wyatt-el, egy acélketrec fogságában, de a mai adás még bőven tartogatott magában érdekes dolgokat. Láthattunk például egy csapatmeccset az NXT pankrátoraitól, de az adást meglátogatta Jerry Springer, aki afféle Mónika-Show szerű műsört tartott a Bella Ikrek konfliktusáról, továbbá Roman Reigns is jelen volt a mai adáson, de azok után, ami történt vele a mai adáson, nem csodálom, ha nem szívesen emlékezik erre vissza. Hogy mi is volt ez? Lejjebb olvasva kiderül!

Magyarországra látogat a WWE!

k, 10/28/2014 - 23:58

Igen, a hír igaz, a TV6, valamint a WWE hivatalos oldala osztotta meg a hírt, ami szerint WWE történelmében először House show-t rendez Budepesten, a Papp László Sportarénában, 2015. Április 16.-án (csütörtökön) a WWE kezdetekben Randy Orton-t, John Cena-t, Seth Rollins-t, illetve Dolph Ziggler-t hirdeti, de nyilvánvalóan ez a szám nagymértékben növekedni fog szupersztárok terén! Jegyek 2014. október 29.-étől minimum 8900 Ft-os árcédulával kaphatóak a www.livenation.hu , illetve a ticketpro jegyirodáiban, és még sok más helyen!  Ti ott lesztek ezen a történelmi napon? Mi biztosan!

 

A Nyers Erő - Október 25. Bizonyítási vágy

szo, 10/25/2014 - 23:07

A mai adásban a főmeccsen összecsapott John Cena, Roman Reigns és Chris Jericho triója a Seth Rollins, Kane és Randy Orton alkotta hármassal, továbbá folytatódik Nikki Bella és testvére, Brie Bella közti már lassan nevetséges rivalizálás. A Bajnokok éjszakája vészesen közeleg, John Cena pedig mindent megtesz, hogy bebizonyítsa mindenkinek, hogy igenis képes felvenni a kesztyűt Brock Lesnar ellen. Ez azért is lenne fontos Cena számára, mert Triple H játszik azzal a gondolattal, hogy a visszavágót lefújja!  Sikerült-e neki jó benyomást keltenie ezzel kapcsolatban? Majd kiderül!

A Nyers Erő - Október 11. Egy új korszak kezdete

v, 10/12/2014 - 15:52

24 órával járunk a Summerlsam után, ahol leginkább a legkiemelkedőbb dolog az volt, amikor Brock Lesnar megszerezte a WWE bajnoki övet, egy olyan meccsen, ahol végig ő dominált, végig uralta a meccset, gyakorlatilag John Cena nem töltött 2 percet se azzal, hogy támadjon az egész meccs alatt, Lesnar pedig összesen 16 német suplexel elpusztította John Cena-t! Egészen elképesztő látvány volt, talán még annak is, aki nem szimpatizál Cena-val. Lássuk, hogy mi történt nem sokkal a Summerslam után:

A Nyers Erő - Október 4. Az ünneprontó

h, 10/06/2014 - 20:52

A mai adásban ünnepelte Hulk Hogan 61. születésnapját, és nagy partit csaptak a ringben, amit egy bizonyos valaki szabotált, továbbá a mai adásban láthatjuk tovább haladni Brock Lesnar és John Cena rivalizálását, Rob Van Dam megérdemelt meccsét Seth Rollins ellen, Randy Orton pedig megkapta az estére Sheamus-t, Stephanie McMahon pedig kiteregette a szennyest a Daniel Bryan-Brie Bella házaspár dolgairól! Lássuk!

Szavazás

Merre szoktad nézni a jó pankrát mostanság?:

1 citrommag

Néhány szó arról, hogy miért is nem lett bajnok Lex Luger a Wrestlemania 10-en:
Luger ugyanis kőkeményen berúgott 2 nappal a Wrestlemania előtt, és részegen a kocsmában jó nagy pofával...