Nyerserő feed


Tartalom átvétel
Frissítve: 2 óra 19 perc

WWE Végzet Kamrája 2014

k, 04/15/2014 - 13:03

Csupa rossz hír a Végzet Kamráján - ezzel lehetne jellemezni az adást. Nem csak arra gondolunk most, hogy Rossz Hír Barrett folyamatosan mondta a rossz híreket nekünk szinte minden meccs között, de ugyanígy rossz hír Daniel Bryan, valamint a Pajzs számára is az adás, hiszen egyikük sem tudott győzelmet aratni ma. Igaz, Daniel Bryannek ez majdnem sikerült, és talán nem is túlzás azt állítani, hogy nem rajta múlott a siker... vagyis a siker hiánya.
De akkor kin múlott? Aki nem látta a Végzet Kamráját, az megtudhatja a kérdésre a választ a riportunkból.

A Nyers Erő - Április 12. – Felkészülés a végzetre

szo, 04/12/2014 - 22:10

Most vasárnap Végzet Kalitkája a TV6-on! A mai adásban a feszültség a tetőfokát éri el a Wyatt Család és a Pajzs által, de a bajnoki cím meccs résztvevői is egymásnak feszülnek, verbálisan és a ringben is. Ma este John Cena farkasszemet néz a svájci superman-el, Cesaro-val, a WWE nehézsúlyú világbajnok, Randy Orton pedig Sheamus-el méri össze tudását! Öveket becsatolni, hamarosan itt a Végzet Kalitkája, utána már egyenes út vezet a Wrestlemania XXX-ig!

A Nyers Erő - Április 5. – Közeledés a végzet felé

szo, 04/05/2014 - 22:10

Már csak két adásnyira vagyunk a Végzet Kalitkájától, ami eddig egész érdekesnek bizonyul. Meg lett hirdetve a tradicionális végzet kalitkája ketreces meccs, ami Randy Orton bajnoki címéért fog zajlani, továbbá a Pajzs farkas szemet fog nézni a Wyatt Családdal, ami már azóta kiderült, hogy a gála legjobb meccse! Na de most kanyarodjunk el a mai Nyers Erő adásig, ahol egy sztárvendég jelent meg Betty White személyében! A Pajzs és a Wyatt család rivalizálása tovább folytatódott, Dean Ambrose hosszú idő után megvédi az amerikai bajnoki övét, egy nyílt kihívásban, azaz bárki, aki először Ambrose szeme elé kerül a ringben, az fog vele megmérkőzni. Randy Orton sem pihent ezen az estén, ellenfele nem más, mint riválisa John Cena volt!

WWE Smackdown összefoglaló - április 2.

cs, 04/03/2014 - 11:08

Daniel Bryan a múlthéten ígéretet kapott arra, hogy amennyiben el tudja verni Randy Ortont, úgy ő lehet a WWE új arca. Azonban ma kijött Bryan a ringbe, és közölte: nem kíván senkinek az arca lenni, a sajátján kívül. Továbbá számonkérte Kane-en azt, hogy miért is állt be a a Vezetőség egyik oszlopának, Kane pedig erre egészen sajátos módon válaszolt.
Kezdődjön a Smackdown riport!

HCW Szegedi Szupershow 2014

cs, 04/03/2014 - 08:20

Várunk mindenkit szeretettel a következő HCW Gálára, mely egyúttal a második Viasatos televíziós forgatás lesz, ezúttal Szegeden!

Éld át te is az élő pankráció show élményét, Magyarország legkirobbanóbb élő showműsorában! Lélegzetelállító akció, magyar és külföldi pankrátor sztárok, beltéri tűzijáték a Pankráció Szupershow-n Szegeden csak egyszer az évben Április 26-án, Európa legnagyobb pankrátor szervezetével, a HCW-vel!

Jegyek kaphatók a helyszínen, és elővételben az Interticket hálózatán.

Online jegyvásárlás: JEGY.HU

Felnőtt: 2.200 Ft (Délmagyarország Hűségkártyával 1.950 Ft)
Diák / gyerek: 1.800 Ft         

INFO: 70 / 604-8528

Tovább a HCW weblapjára

CM Punk mégis szerepel majd a Wrestlemanián

k, 04/01/2014 - 08:48

Ahogy nem is olyan régen beszámoltunk róla itt a Nyers Erő weblapon, CM Punk a Royal Rumble utáni Nyers Erőn kilépett a WWE-ből. Az okait és a találgatásokat leírtuk egy okfejtős kis cikkben, amelyben azt is elmondtuk, hogy bár a valós életbeli eseményekben most hétvégén lesz a Wrestlemania, egyelőre kevés az esély arra, hogy Punkot láthatjuk rajta.

Nos, talán egy jó hírt közölhetünk Punk rajongóival: alig 2 nappal ezelőtt a WWE és a Punk ismét közös nevezőre jutottak, és Punk úgytűnik, mégis része lehet a Wrestlemaniának.

Évek óta hagyománya a Wrestlemaniának ugyanis, hogy a műsor nyitányaként egy híres énekes a helyszínen elénekli az "America the Beautiful" című számot, megnyitva ezzel a Wrestlemaniát. Sokegyéb közt énekelte már ezt Ray Charles, Aretha Franklin, vagy épp a WWE kiváló hangú konferálónője, Lilian Garcia is.

Nos úgy tűnik, idén ismét egy 'belsős' WWE-tag fog énekelni: az elmúlt hetekben, mialatt Punk távol volt a WWE-től, saját bevallása szerint több énektanfolyamra is járt, ugyanis a hétfő esti bejelentés szerint idén CM Punk fogja elénekelni a nyitányt, a Wrestlemania legelején.

Talán sok embert meglep a WWE felfedezése, miszerint Punknak 'angyali' énekhangja van: akik hallották énekelni, úgy nyilatkoztak róla, hogy a hangja hasonlít arra, amit akkor kapnánk, ha összekevernénk Justin Biebert és Celine Diont.

Bár Punk a magánéletben a hardcore illetve punkzenét kedveli, a hangstílusa inkább R&B, illetve felnőttesebb stílusú zenékhez passzol.
Ráadásul ha lehet hinni a híreknek, Punk énekét a legendás amerikai szaxofon-legenda, Kenny G. fogja kísérni.

Igaz, belsős források szerint számítani lehet rá, hogy Punk a dal közepén hazamegy majd a helyszínről, nem fogja teljesen végigénekelni.


Újra Fantasmania nyereményjáték! - Nyerj pankrációs kártyacsomagot!

v, 03/30/2014 - 13:01

Kedves pankrációrajongók!

Partnerünk, a Fantasmania Online Játékbolt ismét nyereményjátékot hirdet számotokra!

A nyeremények nem mások lesznek, mint két csomag eredeti WWE pankrációs kártyagyűjtemény, mellyel gazdagabbá tehetitek az otthoni gyűjteményeteket!

A feladat ezúttal sem nehéz: kattints az alábbi linkre, és válaszolj az (egyszerű) kérdésre! Add meg nevedet, valamint működő(!) e-mailcímedet, és utána várj, hátha nyersz! :)

A játék 2014. április elsején zárul, a sorsolás illetve a nyertesek kihirdetése utána történik meg, ez utóbbi többek közt ezen a weboldalon is elérhető lesz!

Kívánunk jó játékot, és sok sikert mindenkinek! :)

Klikkelj ide a játékhoz!

A Nyers Erő - Március 29. – Egy háború kezdete

szo, 03/29/2014 - 22:00

A mai adásban sok érdekes dolognak lehettünk szemtanúi, mint például a Pajzs és a Wyatt Család egymásnak feszülését, kihangsúlyoznám, hogy a WWE két legdominánsabb csapata össze fog csapni a Végzet Kalitkáján! Ezen kívül láthattuk Randy Orton-t ismételten nyavalyogni, majd egy meccsét is láthattuk a közönség kedvenc, Daniel Bryan ellen! Bajnoki mérkőzésben sem volt hiány az este alatt, hiszen Cody Rhodes és Goldust ismét kaptak egy esélyt, hogy visszavehessék a tag team öveket a New Age Outlaws-tól, egy acélketreces meccsen! Lássuk!

WWE Smackdown összefoglaló - március 26.

cs, 03/27/2014 - 13:27

Enyhe jelek utalnak arra, hogy a Pajzson belül talán nincs annyira rendben az egyensúly. Roman Reigns és Dean Ambrose már a Royal Rumble alatt csúnya szemet villantott egymásra, ami talán jogos volt olyan szempontból, hogy az egyik kidobta a másikat.
Ma este számonkérték ezt az incidenst egymáson, és bizony ha a harmadik Pajzs-tag nem lett volna a közelben, ki tudja mi történhetett volna?
Triple H is tiszteletét tette a mai Smackdownon, rögtön egy ketreces meccset összehozva persze nem a Smackdownra, hanem a szombati Nyers Erőre.

A Nyers Erő - Március 22. – A Royal Rumble következményei

szo, 03/22/2014 - 23:09

Ez a Royal Rumble sok dolgot tartogatott magában. Egy nagy visszatérő, Batista győzelmét, amit a közönség nem fogadott valami jól, az előző cikkünkben olvashattátok, hogy mit váltott ez ki a rajongókból, és többek között a Royal Rumble gála volt az, ahol CM Punk utoljára volt látható a szervezetben, (hogy miért is alakult így azt egy korábbi cikkünkben kiveséztük nektek). A WWE így hát egy nagyon nagy szupersztár nélkül maradt, kénytelen voltak ennek függvényében összehozni ezt a Nyers Erőt. Tekintsünk is bele.

HCW Dicsőség Napja 2014 - Nyilvános tévéfelvétel szombaton

p, 03/21/2014 - 08:33

Most szombaton szeretettel várunk mindenkit Budapestre a KSI Jégszínházba, a HCW magyar pankrációs szervezet Dicsőség Napja 2014 gálájára, mely egyben a LEGELSŐ nyilvános televíziós felvétel helyszíne is lesz.
A HCW műsorait mostantól rendszeresen láthatjátok majd a Viasat 6 műsorán is, de természetesen a tévében leadott változat semmiképpen sem egyenértékű az élő adás helyszíni hangulatával. És bár egy WWE-adás helyszíni élő hangulatát rendkívül nehézkes Magyarországról megtapasztalni, itt jóval egyszerűbb a helyzet: úgyhogy most szombaton fogd meg magad, és légy részese egy óriási műsornak, légy része a magyar pankráció történelmének!

A helyszín: KSI Jégszínház (Bp. 1146 Istvánmezei út 4-5, a Keletitől 10 perc sétára)
Az időpont: március 22, szombat 17:00 óra (kapunyitás 16.00 órától)
Belépők a helyszínen: 2000 Ft (felnőtt) / 1800 Ft (12 év alatt, diákigazolvánnyal)

Hozd el anyádat, neki is tetszeni fog!

Bővebb infó a HCW-ről a hivatalos weblapjukon

Mélyvíz: CM Punk KILÉPETT a WWE-ből!

cs, 03/20/2014 - 11:32

Azoknak akik valamennyire tisztában vannak a naprakész WWE-eseményekkel, már nem lesz hírértékű a dolog, illetve talán azoknak sem akik a Viasatot követik: CM Punk felállt, és kiszállt a WWE-ből a Royal Rumble utáni Nyers Erő alatt (vagyis inkább 'helyett'). Ebben a cikkben feltárjuk a tényeket az esettel kapcsolatban, illetve megpróbáljuk kideríteni az okát annak is, hogy mi vezetett el idáig. Egy okfejtő, találgatós cikk következik, amelyről bőségesen el lehet majd vitázni akár a hozzászólások közt, akár a fórumban.
Egy dolog biztos, és ha nincs kedved okfejtő cikket olvasni, összefoglaljuk a lényeget fél mondatban: CM Punk otthagyta a WWE-t.

WWE Royal Rumble 2014

h, 03/17/2014 - 11:24

Kritika. Ezzel lehetne talán a legjobban jellemezni a 2014-es Royal Rumble adást. Maga a műsor is érdekes volt természetesen, de ami legalább ennyire érdekes volt, az a közönség reakciója. Évek óta nem látott utálathullámot váltott ki az adás a helyszíni nézők körében, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a John Cena vs. Randy Orton meccset elejétől fogva végigfújolták a helyszínen, és hasonló sorsra jutott a Royal Rumble győztesének személye is.
Ebben a cikkben a tényekre korlátozódunk, logikai fejtegetést pedig pár napon belül szállítunk Nektek.
Ja igen: CM Punk utolsó komolyabb megjelenését láthattátok tegnap: hogy miért, ezt is el fogjuk mondani rövidesen.

A Nyers Erő - Március 15. – A visszatérés

szo, 03/15/2014 - 23:19

Kössétek be az öveteket, ugyanis most vasárnap elindulunk a Wrestlemania XXX felé vezető úton, nem máshol, mint a Royal Rumble gálán! Az utolsó Nyers Erő a Royal Rumble előtt sok dolgot tartogatott magában, többek között Batista visszatérését, Rey Mysterio és Alberto Del Rio visszavágóját, illetve Randy Orton és Kofi Kingston visszavágóját! Vegyük is szemügyre a mai adást!

A Nyers Erő - Március 8. – Az elégtétel

h, 03/10/2014 - 12:45

Hamarosan itt a Royal Rumbe gála! Az év egyik legvártabb eseménye a Wrestlemania-n kívül, az pontosan a soron következendő gála lesz. A Royal Rumble-el megkezdődik az út a Wrestlemania XXX felé! Pankrátoraink pedig ebben az időszakban különösen oda teszik magukat, hogy felhívhassák a figyelmet, hogy ők igenis helyet érdemelnek a halhatatlanok között a Wrestlemania-n. A mai Nyers Erő adásban pedig láthattuk összecsapni Daniel Bryan és Bray Wyatt duóját az Uso Ikrek ellen, továbbá Big Show is szembe nézett az igazi amerikai Jack Swagger-el, CM Punk pedig a veterán New Age Outlaws nevezetű csapattal karöltve estek neki a Pajzsnak. A WWE nehézsúlyú világbajnok Randy Orton pedig Kofi Kingston-on vezetheti le a felgyülemlett feszültséget, amit a jövő héten visszatérő Batista miatt érez. Egy szó mint száz a Wrestlemania közeledtével az adások egyre nagyobb intenzitással fognak rendelkezni. Vágjunk hát bele!

A Nyers Erő - Március 1. – Időutazás

h, 03/03/2014 - 13:06

Elindult hát a WWE 2014-es éve a Viasat 6-on is. Az újesztendő első adását, egy régmúltra emlékeztető adás nyitotta, ugyanis az eheti Nyers Erő egy Retro Nyers Erő volt. Mit is értünk Retro adás alatt? Természetesen azt, hogy a régi idők nagy nevei megjelentek az adáson, továbbá az egész aréna az 1980-1990es évek hangulatát hozta. Kezdjünk is bele!

101 meccs, amit látnod kell! - 18. rész: 6-3 helyett (avagy amikor a Wembley zúgott)

v, 03/02/2014 - 14:00

Sorozatunk mai epizódja több szempontból is különleges. Egyrészt most először hagyjuk magunk mögött az amerikai kontinenst. Másrészt akkora tömeg veszi körül a ringet, amihez foghatót eddig csak Randy Savage és Ricky Steamboat WrestleMania 3-as meccsén láthattunk (és ha figyelembe vesszük, hogy a Mania 93 ezres nézőszáma máig vitatott, ezen a rendezvényen talán még annál is többen voltak, mint ott). Harmadrészt igazi családi afférról van szó, még ha ezúttal nem is vérrokonság esete áll fent, viszont két sógor csap össze az 1992-es Summerslamen, az interkontinentális bajnoki címért. Negyedrészt: ez az interkontinentális bajnoki címmérkőzés volt az este főmeccse, mert a rangja ezen az egy napon meghaladta még Savage és az Ultimate Warrior világbajnoki küzdelmét is! Nem is lehetett másképp, hiszen a Wembley-stadion 80 355 fős közönsége már epekedve várta a hazai hőst!

101 meccs, amit látnod kell! - 17. rész: Vérfürdő a Cellában

p, 02/28/2014 - 10:45

Ezer és ezer év telt el, de sokatok kedvenc sorozata (bocsánat, ez a kreatív szabadság megnyilvánulása volt) ezennel visszatér a Nyers Erőre! Rovatunk még december közepén vonult sajnálatos hiátusra, amely először munkaügyi, aztán később személyes okok miatt jóval hosszabbra nyúlt a tervezettnél. Most azonban reményeink szerint ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Kötelességem felhívni rá a figyelmeteket, hogy a cikksorozat korábbi epizódjai egytől-egyig frissítésre kerültek, a hiányzó (törölt) videók pótolva lettek. A WWE Network szolgálatás létrejöttével a szervezet nagy lelkesedéssel tünteti el az anyagokat a legnépszerűbb videómegosztó oldalról, de szerencsére akad még forrás bőven, ezért bízunk benne, hogy az új modell nem fogja hátráltatni rovatunk zökkentőmentes folytatását. A hosszas szünet miatt változtattunk a decemberi elképzeléseken (már ami ezt az epizódot illeti), és egy másik meccset választottunk visszatérő epizódnak: egy hírhedt Hell in a Cellt 2002-ből, amelyen a Pokol Kapui épp arra az emberre zárultak rá, aki talán a legjobban ismeri őket. Ugyanis, mint kiderült, egy jövőbeni Szörnyeteg is otthon érezte magát a rácsok között...

WWE Smackdown összefoglaló - február 26.

sze, 02/26/2014 - 14:10

Üdvözlünk mindenkit 2014-ben, méghozzá azért tesszük ezt, mert a mai Smackdown volt a WWE-nek a legelső 2014-es műsora!
A legutóbbi Nyers Erő karácsonyi, illetve talán már szilveszteri hangulatban is telt, most viszont visszacsöppenünk a régi kerékvágásba! 2014-ben meglátjuk, vannak-e problémák a Pajzson belül, meglátjuk mi lesz CM Punkkal, illetve ma azt is megtudhatjuk, sikerül-e Wyattéknak elvenni a tag-team bajnoki öveket!
Mindössze pár hétre a Royal Rumble-től, induljon hát a 2014-es év!

A Nyers Erő - Február 22. – Meglepő fordulat

szo, 02/22/2014 - 22:00

WWE 2013-as évének az utolsó adásához érkeztünk, egy kis újévi köntösben. A mai adásban CM Punk megküzdött Seth Rollins-al, Big E Langston-nak pedig kihívója akadt az Interkontinentális övre, Fandango személyében. Daniel Bryan megküzdhetett Bray Wyatt-el, de csak akkor, ha átverekedi magát Luke Harper-en és Erick Rowan-en. Vajon Daniel Bryan-nek sikerült átverekednie magát a Wyatt Családon egymás után, hogy elérje Bray Wyatt-et? Lássuk hát!

Szavazás

Merre szoktad nézni a jó pankrát mostanság?:

1 citrommag

Néhány szó arról, hogy miért is nem lett bajnok Lex Luger a Wrestlemania 10-en:
Luger ugyanis kőkeményen berúgott 2 nappal a Wrestlemania előtt, és részegen a kocsmában jó nagy pofával...