Nyerserő feed


Tartalom átvétel
Frissítve: 2 óra 11 perc

A Nyers Erő - November 22. Vadászból áldozat lett

szo, 11/22/2014 - 22:00

Már elpörögtünk egy héttel a Bajnokok Éjszakájától, így a pankrátoroknak még mindig vannak friss emlékei a történtekről, de tekintetüket már előre felé tekintik, ahol a Pokol Kapui várják őket! A mai adásban Miz visszavágót kap az interkontinentális övre, csak ezúttal Cesaro is hozzá lett adva a meccshez, Hulk Hogan is megjelent az adáson, de komolyabb szerepet nem játszott a történésekben. John Cena és Dean Ambrose ma egy csapatként néznek szembe Randy Orton-al és Kane-el, de nem lepek meg senkit azzal, hogy bizony Seth Rollins-nak is volt köze ahhoz a meccshez. A vadászokból ezúttal áldozat lett. Lássuk, hogy miért:

A Nyers Erő - November 15. Az új célpont

szo, 11/15/2014 - 22:00

24 órával járunk a Bajnokok Éjszakája után, ahol John Cena próbálkozása a bajnoki a címért ismét sikertelennek bizonyult, de most nem a bestia elsöprő hatalma volt a döntő, hanem Seth Rollins közbeavatkozása gátolta meg Cena győzelmét, majd a földbe taposta Lesnar-t, szóval Rollins most nagyon rátett a tűzre! John Cena és Dean Ambrose is rá vadászik, de sikerült e magára haragítania Brock Lesnar-t is? Rövidesen kiderül!

Bajnokok Éjszakája 2014

v, 11/09/2014 - 22:00

Elérkeztünk az estéhez, amit mindenki várt, ez itt a Bajnokok Éjszakája! A mai adás alatt minden bajnoki öv megvédésre, vagy elvesztésre kerül, de ez az este nem csak erről szól, hanem a hetek, illetve hónapok alatt elhúzódó rivalizálások befejezéséről is. Kukkantsunk csak bele!

Szavazás

Merre szoktad nézni a jó pankrát mostanság?:

1 citrommag

Néhány szó arról, hogy miért is nem lett bajnok Lex Luger a Wrestlemania 10-en:
Luger ugyanis kőkeményen berúgott 2 nappal a Wrestlemania előtt, és részegen a kocsmában jó nagy pofával...