Jó kis WM után, egy aránylag jó kis RAW után egy NXT, most legalább volt 3...AZAZ HÁROM meccs is rajta, nem úgy mint a múlthetin, bár reklám itt is volt nem gyengén, meg RAW ismétlés, az kell...na de az első challenge a trivia volt, mindenki kapott egy topic-ot és válaszolni kellett helyesen, Byron Saxton nyerte. Titus és Hornswoogle legyőzte Chavóékat, hát Hornswoogle-el nekem semmi bajom, de ha ő ott van akkor egy meccset sem lehet komolyan venni, az a rész tetszett mikor tökön rúgta horni Youngot, Chavo meg ott üvöltözött hogy " I told you! i told you!!"

a meccset Titusék nyerték. Conor legyőzte Novakot, ez nem volt annyira rosz, csak rövid, de hát ez a kettő együtt jár. Backstage-ben (annyira szeretem ezt a szót) Kozlov és JTG beszélget

hát valaki fordíthatna néha

de Kozlovon én be tudok halni, az az akcentus, JTG meg simán gettórambó. Lucky bocsánatot kért Yoshitól, aki ment is Maryse melleit bámulni de ekkor jött Ted és lecsapta. A főmeccsen tehát Yoshi kontra Ted volt, amit Yoshi nyert DQ-val, még annyit odaböfögött Ted Maryse-nak hogy választhat, vagy ő vagy az NXt, jövőhéten tehát kiderül.