Nashről: tetszik az ürge. Kifejezett poénosak a backstage jelenetei és amikor pár hete azt fejtegette Tenaynek, hogy most jött a Budokan Hallból egy x diviziós title defense-ről és azért fáj a háta mert nyomott egy 350 fokos splasht, megszakadtam a röhögéstől. Arról nem is beszélve, mikor pár hónapja Sabinnel feudolt, bemelegítőmeccsként kihívott egy Sabin kaliberű ellenfelet. Erre bejött egy törpe és egy széken ülve adott a törpének big boot-ot... szakadtam. Mint bíró a szakadt seggű palástban... ezek ötletes poénok. Nash kifejezett jó ebben a szerepben, mint ahogy egy másik pankrátor, akit mindig utáltam - Konnan - is kifejezetten jó jelenlegi szerepében.
Ami a wrestlinget és a buzikat illeti: Lenny és Lodi abszolút vicces volt, akkoriban az volt az egyetlen szórakoztató dolog a wcw-ben, mindig úgy nyaltuk a nyalókát a haverokkal, ahogy ők... szóval az szórakoztató volt, hamar ki is nyírta őket a wcw management. Orlando viszont sosem volt poénos, szar pankrátor is volt és ha most ilyen gimmick-kel akar menni... Mint ahogy Kanyon is nagyon sikeres és hemzseg a melótól a nagy szervezeteknél. Ez így visszataszító, ahogy ezek csinálják, de ha poénra van véve és tényleg nem sértő, akkor ok.