Felhívjuk a kedves Vendégek figyelmét, hogy a regisztráció rengeteg előnnyel jár. Például: - Még több téma olvasása - Hozzászólás írásának lehetősége - Fórumchathez való hozzáférés - Privát üzenetek kezelése - Minden este finom vacsora - Szavazásokban való részvétel - Új hozzászólások automatikus figyelemmel kísérése.
Szóval regisztrálj! :)

Hírek: Böngészd ezt a fórumot a mobilodról is!: http://h-wrestling.wwe.hu/wapforum

Szerző Téma: TNA  (Megtekintve 310466 alkalommal)

fishking

• Vendég
Válasz: TNA
« Válasz #94 Dátum: December 11, 2006, 00:34:15 am »
Mit szóltok a Paparazzi Championship Series-hez  :) ? Amikor Nash kérdezgette hogy mit látnak a képen ? :D
Senshi volt a legviccesebb  ;D

Az egész müsor jo volt és szorakoztató. Ez a rész is és a VKM is végre vicces volt.

Nem elérhető Kró

• The bad guy
  • HWF GOD
  • Népszerűség: 498
  • HCW wrestler
« Válasz #93 Dátum: December 10, 2006, 21:21:21 pm »
Bizonyára nem véletlen, hogy a TNA-s pankrátorok nagyrésze Youngot tartja a legalulértékeltebb tehetségnek a szervezeten belül.

sznicki

• Vendég
« Válasz #92 Dátum: December 10, 2006, 21:07:40 pm »
Eric Young óriási színész. 50-szer jobban játszik és szórakoztatóbb mint Eugene, bár az a pali is ügyi. De Eric Young-ot imádom. Dont fire eric, dont fire eric!

Nem elérhető Deadpool

• NINJA
  • HWF GOD
  • Népszerűség: 235
  • Shhh. My sarcasm-sense is tingling.
« Válasz #91 Dátum: December 10, 2006, 20:50:35 pm »
megnéztem a heti adást, s király volt. Végig élveztem..najó a legutolsó jelenetet elmebeteg húzásnak tartom, de belefért még... de csakis az "arcjátékkal" a végén volt ok.
Most röhögtem elsőként VKM-en "...no its just vax..."  :D hüjje
Nash kontra Senshi beszélgetés meg az egész Nashes jelenet jó volt... jó ez a Nash :) a börtönrögbis filmben is állat volt mikor női hormont kapott a steroidjai helyett és elkezdett nőiesen beszélni/viselkedni  ;D
(klikk a megnézéshez/elrejtéshez)
amit Homicide csinált Peteyvel az is csúcs volt, sőt még Eric Young is jó volt bunyóban...
szal minden jó volt... naggggyon várom már Turning Point-ot

Joshi & puro lover

Vito

• Vendég
« Válasz #90 Dátum: December 10, 2006, 19:49:01 pm »
Kedvencem Lethal!

sznicki

• Vendég
« Válasz #89 Dátum: December 10, 2006, 16:38:19 pm »
Nashről: tetszik az ürge. Kifejezett poénosak a backstage jelenetei és amikor pár hete azt fejtegette Tenaynek, hogy most jött a Budokan Hallból egy x diviziós title defense-ről és azért fáj a háta mert nyomott egy 350 fokos splasht, megszakadtam a röhögéstől. Arról nem is beszélve, mikor pár hónapja Sabinnel feudolt, bemelegítőmeccsként kihívott egy Sabin kaliberű ellenfelet. Erre bejött egy törpe és egy széken ülve adott a törpének big boot-ot... szakadtam. Mint bíró a szakadt seggű palástban... ezek ötletes poénok. Nash kifejezett jó ebben a szerepben, mint ahogy egy másik pankrátor, akit mindig utáltam - Konnan - is kifejezetten jó jelenlegi szerepében.

Ami a wrestlinget és a buzikat illeti: Lenny és Lodi abszolút vicces volt, akkoriban az volt az egyetlen szórakoztató dolog a wcw-ben, mindig úgy nyaltuk a nyalókát a haverokkal, ahogy ők... szóval az szórakoztató volt, hamar ki is nyírta őket a wcw management. Orlando viszont sosem volt poénos, szar pankrátor is volt és ha most ilyen gimmick-kel akar menni... Mint ahogy Kanyon is nagyon sikeres és hemzseg a melótól a nagy szervezeteknél. Ez így visszataszító, ahogy ezek csinálják, de ha poénra van véve és tényleg nem sértő, akkor ok.

Nordavind

• Vendég
« Válasz #88 Dátum: December 10, 2006, 13:56:08 pm »
Azt nem tudom, de sem pedofilokra, sem buzikra nincs szükség.

Egyetértek. Nekem még mingíg rémálmaim vannak attól, amit Lodi, és Lenny Lane művelt anankidején a WCW-be. ;\ Szerintem marhára nem vicesek ezek a tagok, és azt se hiszem, h annyi buher nézne pankrációt, h igy propagálni kéne őket. Persze tudom...biztos van sok agyatlan, akit feltüzel, h mekkora nagy szám, ha 2 faszi egymás seggét paskolja két slam között.. ;< Azér nem igy kéne nézettséget növelni..

Nordavind

• Vendég
« Válasz #87 Dátum: December 10, 2006, 13:47:56 pm »
Mit szóltok a Paparazzi Championship Series-hez  :) ? Amikor Nash kérdezgette hogy mit látnak a képen ? :D

Höhö, jaja. Meg amikor a végén megvádolta szerencsétlen Sonjay Dutt-ott, h
(klikk a megnézéshez/elrejtéshez)
már szakadtam. Bírom Nash-t ebben az iksz divizio szopató szerepben.
És ha már Sonjay Dutt.. szerintem kijárna neki már rég egy x-division bajnoki öv, jórészt csak Aj, Daniels, meg Sabin van nyomatva.

VeK

• Vendég
« Válasz #86 Dátum: December 10, 2006, 11:45:04 am »

Nem elérhető Sexton Santaros

• Mr. McMahon jogutódja
  • Népszerűség: 500
  • The name is Gambit...
« Válasz #85 Dátum: December 10, 2006, 09:40:23 am »
ECW helyett inkább megnéztem a heti Tna-t. Hogy én miket összeröhögtem amikor megláttam Tomkot. Már ezért megérte lehúzni.

sznicki

• Vendég
« Válasz #84 Dátum: December 10, 2006, 09:26:45 am »
Azt nem tudom, de sem pedofilokra, sem buzikra nincs szükség. A kettőre együtt meg pláne. Lásd Rob Feinstein. Ja, és pankrátornak csapnivaló.

VeK

• Vendég
« Válasz #83 Dátum: December 10, 2006, 08:35:23 am »
Most ahogy így nézem a TNA-t szinte mindenki még nagyon fiatal náluk , és a WWE-böl most kezdenek kiöregedni egy csomóan. Nagyon sokan vonultak vissza ebben az évben mekmehöntől. A TNA ebből a szempontból nagyon szerencsés.

Orlando Jordan meg  ne húzza le a színvonalat a TNA-ben. Menjen máshova. Az igaz h azért rúgták ki mert a Myspace-én kitett egy képet h egy másik pasival aki underage volt , smároltak ?

Laci082

• Vendég
« Válasz #82 Dátum: December 10, 2006, 03:20:12 am »
Orlando nekem se hiányzik, főleg nem a TNA-be...

Más: most néztem meg a TNA 50 Greatest Moments DVD-t (pontosabban az xvid változatot).
Nagyon ajánlom annak aki még nem látta, van benne néhány tényleg felejthetetlen pillanat.

Nem elérhető hedpunk

• Mr. McMahon jogutódja
  • Népszerűség: 15
  • James Belushi #1 fan
« Válasz #81 Dátum: December 10, 2006, 02:10:29 am »
jajj ne!!csak Orlandot ne!!!mért kell minden wwe-ről lemorzsolódott emberkét alkalmazni??már így is annyi pankrátor van hogy a 2 órás slot is kevés lenne őket foglalkoztatni:(
Russo,Gyorcsány,Urbán takarodj, vidd az összes haverod!

Vito

• Vendég
« Válasz #80 Dátum: December 09, 2006, 20:34:02 pm »
Hatalmas pénz Hogan - ért!!!!!! Már szerepetl egy Tna - showban amikor Jarett szétverte őt egy székkel. Emlékeztek?