+ Joe/Magnus vs. Crimson/Morgan. Jó kis pörgős meccs volt ez különösen annak fényében, hogy itt nem high-flyerek küzdöttek. Joe-éknak sikerült legyőzni Morganékat, Crimsonnak meg ez az első veresége, igaz csak párosban.
+- Haskins vs. Aries. Ez sem volt rossz, különösen a vége sikerült látványosra. Egy rossz mozdulat, és máris Aries került nyerő helyzetbe, amit azonnal ki is használt megnyerve a meccset.
+- Storm vs. Roode. Egész jóra sikerült ez a meccs is, úgy látszik, ez már csak egy ilyen adás lesz. Persze az USA-ból kimozdulva többet is kell mutatni, mint otthon. A meccsről még annyit, hogy kiegyensúlyozott volt, ám ahogy azt várni lehetett jött Bully Ray, aki el is döntötte azt Roode javára.
+- Tara vs. Gail Kim.Kicsit talán gyengébb volt, mint az eddigiek, de a női meccsek sorában simán elment. Mivel Kimmel jött Rayne várható volt a közbelépése, és hogy eldönti a meccset. Ez be is következett, csak ellentétes előjellel: egy balul sikerült mozdulat után Tara örülhetett a győzelemnek.
+- Bully Ray vs. Storm. Gondolom, jön majd Roode, hogy kifejezze háláját a korábban kapott segítség miatt... Jött is, persze hogy jött, de Sting is utána, hogy megakadályozza ezt. Nem is nyert Ray, pedig Roode bepróbálkozott, de Sting gyorsan kizavarta a ringből.
Erőteljesen meglepődtem a nyitó képsorok láttán, amikor azt a rengeteg embert mutatták a nézőtéren. Azt hittem, hogy robbantott a TNA, és Amerikában egyik hétről a másikra nőtt ekkorára az érdeklődés iránta. Aztán persze kiderült, hogy Európában (Anglia) vannak; talán jobb is lenne a TNA-nek, ha maradnának (?). A hangulat ennek megfelelően sokkal jobb volt, mint egy átlagos TNA adásban, a meccsek is jóra sikerültek, a dumából most kevesebb akadt. Mindezeknek köszönhetően egy átlagos adásnál jobbra sikerült ez, nekem tetszett. Persze lehet, hogy csak a hangulat ragadott magával