Felhívjuk a kedves Vendégek figyelmét, hogy a regisztráció rengeteg előnnyel jár. Például: - Még több téma olvasása - Hozzászólás írásának lehetősége - Fórumchathez való hozzáférés - Privát üzenetek kezelése - Minden este finom vacsora - Szavazásokban való részvétel - Új hozzászólások automatikus figyelemmel kísérése.
Szóval regisztrálj! :)

Hírek: Böngészd ezt a fórumot a mobilodról is!: http://h-wrestling.wwe.hu/wapforum

Szerző Téma: HCW Adások  (Megtekintve 34432 alkalommal)

Nem elérhető Ultimate Fighter

• Jobber
  • **
  • Népszerűség: 23
Re:HCW Adások
« Válasz #405 Dátum: Július 18, 2012, 23:18:17 pm »
Én pedig a meghívást és a kedves fogadtatást! A cuccot, amit rossz célokra akarsz használni, pedig add nekem, kell a fos Toyotához vontatónak.  ;) Idén már bejátszott egy 140e kuplungcsere, akkor is haver vontatott.  :'(

A kezdetektől fogva ez a két ember volt az, akit szerettünk volna kommentátornak, lassan 2 év elteltével eljött az idő, hogy megismerjétek őket jobban, mekkora formák. Köszönjük a visszajelzéseket és a támogatást! :)

sickbump

• Vendég
« Válasz #404 Dátum: Július 18, 2012, 23:14:28 pm »
A kezdetektől fogva ez a két ember volt az, akit szerettünk volna kommentátornak, lassan 2 év elteltével eljött az idő, hogy megismerjétek őket jobban, mekkora formák. Köszönjük a visszajelzéseket és a támogatást! :)

Nem elérhető Réven

• RPG & rFactor fan
  • HWF GOD
  • Népszerűség: 189
  • zöld droid
« Válasz #403 Dátum: Július 18, 2012, 21:28:04 pm »
Ugyan már Leva, Knézy csak focit nem tud közvetíteni. :D Tessék csak meghallgatni, amikor bicikliversenyt kommentál Sípos János, élő biciklilegendával, vagy amikor télen ő ül a síugrás alatt a mikrofon mögött, ég és föld a különbség a focis Knézyhez képest. :)

Húú, a Molnár János-WR duót én is támogatnám, még a végén sírva kapkodna értük minden csatorna.  ;D
"Ha második vagy, Te vagy az első aki veszít." - Ayrton Senna
"Az interneten lévő idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk, hogy valódiak-e." - Petőfi Sándor

Nem elérhető Levamilo

• Mr. McMahon jogutódja
  • Népszerűség: 147
  • ADAM F'N COLE..
« Válasz #402 Dátum: Július 18, 2012, 20:58:15 pm »
Ifj. Knézy Jenő :D

Még az kéne.. egyébként részemről támogatom a Molnár János-WR párost, szerintem ez a két ember színesebb, mint a WWE és a TNA összes jelenlegi kommentátora. 
THE WHOLE F'N WEEKEND!

Air Boom

• Vendég
« Válasz #401 Dátum: Július 18, 2012, 19:52:49 pm »
Ifj. Knézy Jenő :D

Nem elérhető samu126

• #1 Contender
  • Népszerűség: 6
  • Do you understand me ?
« Válasz #400 Dátum: Július 18, 2012, 18:32:26 pm »
Korda  :D :D

Nem elérhető KWP

• Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
  • HWF GOD
  • Népszerűség: 522
  • Folyadékért folyadékot
« Válasz #399 Dátum: Július 18, 2012, 18:27:14 pm »
Na akkor ahogy a rádióműsor alatt ki is derült, a Doktor be is jelentette, nincs értelme tovább titkolódzni: hamarosan kommentátorokat szerez majd a HCW.
Hogy pontosan kiket és hogyan, ez elhangzott a mai műsorban, tessék visszahallgatni :)

Nem elérhető Levamilo

• Mr. McMahon jogutódja
  • Népszerűség: 147
  • ADAM F'N COLE..
« Válasz #398 Dátum: Július 18, 2012, 17:39:43 pm »
Na, a Szorítóról, csak röviden:

(klikk a megnézéshez/elrejtéshez)
THE WHOLE F'N WEEKEND!

Nem elérhető BaliboyBurn

• Jobber
  • **
  • Népszerűség: 0
  • Blogger
« Válasz #397 Dátum: Július 13, 2012, 22:32:53 pm »
Kíváncsi leszek az Utolsó Emberig gálára:D Szerintetek PG Hooker vagy Icarus nyeri a bajnoki meccset? És a Roulette Battle Royal-t?

sickbump

• Vendég
« Válasz #396 Dátum: Július 12, 2012, 00:08:17 am »
Bori anyó továbbra se a kedvencem, Sena-t is hallottam már sokkal jobban muzsikálni, egyértelműen a klip koncept és a HCW viszi a prímet. Tetszett, hogy intergender meccs volt, Murly rotocam-je pedig WTF!!!  :o
:thumbsup:

Nem elérhető Kró

• The bad guy
  • HWF GOD
  • Népszerűség: 534
  • HCW wrestler
« Válasz #395 Dátum: Július 11, 2012, 13:38:02 pm »
A HCW ezúttal Pétery Borival és zenekarával dolgozott együtt, így készült el a Csodaidő c. klip, amire mindannyian nagyon büszkék vagyunk! Tekintsétek meg most ti is!  :)

http://www.quart.hu/quart/klipszemle/20120711-peterfy-bori-csodaido-klippremier.html

Nem elérhető Dolph_Zigglerfan

• Ring takarító
  • *
« Válasz #394 Dátum: Július 07, 2012, 13:39:48 pm »
Nem Tervezitek hogy Kolbászfesztiválra megint jöttök???:D

Nem elérhető aaronrisk

• #1 Contender
  • Népszerűség: 19
  • Knockin' someone Out
« Válasz #393 Dátum: Július 01, 2012, 20:41:17 pm »
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=p6WTcRSlizQ&amp;list=UUJxEFu8wMYowHDmHo6zcxVA&amp;index=0&amp;feature=plcp" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=p6WTcRSlizQ&amp;list=UUJxEFu8wMYowHDmHo6zcxVA&amp;index=0&amp;feature=plcp</a>
Ceremony's Rewinded Ereptio, like Aaron Risk
"KÁÁÁÁÁÁŐŐŐŐŐŐÉÉÉÉÉÉ"

Nem elérhető NoisyBoy

• Ring takarító
  • *
« Válasz #392 Dátum: Június 24, 2012, 13:21:51 pm »
Én is díjaznám, ha lehetne élőben nézni, mert a rendezvények tőlem mindig messze vannak :S Még egy SMS-t is dobnék érte, ha úgy van.

Nem elérhető samu126

• #1 Contender
  • Népszerűség: 6
  • Do you understand me ?
« Válasz #391 Dátum: Június 24, 2012, 13:12:41 pm »
Ha ezzel jobb minőségben tudtok streamelni én simán fizetnék :) (bár  ne emelt díjas sms, nagyon szépen elviszi a felét a szolgáltató )