Felhívjuk a kedves Vendégek figyelmét, hogy a regisztráció rengeteg előnnyel jár. Például: - Még több téma olvasása - Hozzászólás írásának lehetősége - Fórumchathez való hozzáférés - Privát üzenetek kezelése - Minden este finom vacsora - Szavazásokban való részvétel - Új hozzászólások automatikus figyelemmel kísérése.
Szóval regisztrálj! :)

Hírek: Böngészd ezt a fórumot a mobilodról is!: http://h-wrestling.wwe.hu/wapforum

Szerző Téma: Florida Championship Wrestling  (Megtekintve 5634 alkalommal)

Nem elérhető Deadpool

• NINJA
  • HWF GOD
  • Népszerűség: 235
  • Shhh. My sarcasm-sense is tingling.
Florida Championship Wrestling
« Válasz #8 Dátum: Február 17, 2009, 13:40:05 pm »
Itt van Low Ki vs TJ Wilson meccs (120 mega kb.) :
http://www.myupload.dk/showfile/16808605bf4.avi

s aki csak egy rövid legszebb mozdulatok ismétlésére kíváncsi:
http://rapidshare.com/files/199155985/replay.avi
ezen a meccs utáni visszajátszás alatt tisztán lehet hallani a This was awesome! chant-et is!

Joshi & puro lover

Elérhető Báthory

• RPG & rFactor fan
  • HWF GOD
  • Népszerűség: 171
« Válasz #7 Dátum: Február 17, 2009, 13:06:27 pm »
Örülök, hogy legalább itt az FCW-ban engednek ilyen, kiváncsi leszek, hogy Low Ki és TJ Wilson mit alkottak :)
"Ha második vagy, Te vagy az első aki veszít." - Ayrton Senna
"Az interneten lévő idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk, hogy valódiak-e." - Petőfi Sándor

Nem elérhető Deadpool

• NINJA
  • HWF GOD
« Válasz #6 Dátum: Február 17, 2009, 12:22:19 pm »
kris Logan alkot:

ugyan azon az összecsapáson a Kris Logan és (talán) Barreta meccs befejezése:

Csak erről a meccsről tudnék még még emlékezetes mozdulatot betenni, de mivel ezek a gif-ek közel 1 megásak, így visszafogom magam :)

Joshi & puro lover

Nem elérhető Deadpool

• NINJA
  • HWF GOD
« Válasz #5 Dátum: Február 17, 2009, 12:04:57 pm »
No eszembe jutott, hogy van ilyen topic is, s akkor nem kell telehányom a chat-et ezzel a témával kapcsolatban :)
állandóan jövök ilyenekkel, hogy kreatív megoldások, mozdulatok, majd most csinálok néhány gif-et, hogy ezt alátámasszam.

Joshi & puro lover

Nem elérhető Deadpool

• NINJA
  • HWF GOD
« Válasz #4 Dátum: November 15, 2008, 14:11:30 pm »
most kukkantottam bele az első részbe, s nem egy nagy szám, de jóval több technikai és high flying elem volt benne, mint egy átlagos(értsd gyengus) RAW/SD/ECW adásban, tehát (számomra!) összeségében nem is volt rossz.

Joshi & puro lover

Elérhető Báthory

• RPG & rFactor fan
  • HWF GOD
  • Népszerűség: 171
« Válasz #3 Dátum: November 01, 2008, 22:01:42 pm »
Akkor azt hiszem, Dweezil nem nagyon örökölt apja zsenialitásából :D
"Ha második vagy, Te vagy az első aki veszít." - Ayrton Senna
"Az interneten lévő idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk, hogy valódiak-e." - Petőfi Sándor

Nem elérhető Little Guido

• #1 Contender
  • Népszerűség: 13
« Válasz #2 Dátum: November 01, 2008, 22:00:12 pm »
megnéztem (4.részt), nem tudom mennyire érvényes ebben a szervezetben a "limitáció" de megkel mondani hogy nagyon gyenge wrestling volt. Hát ha ez az utánpótlás... ;D Mr. Perfect fia kb. annyit örökölt apjától mint Dweezil Zappa apjától...

Nem elérhető Krigli Jimmy

• The Doctor
  • HWF GOD
  • Népszerűség: 301
« Válasz #1 Dátum: Október 17, 2008, 14:29:37 pm »
Nézi ezt még valaki rajtam kívül? ;)

Én most fejeztem be az eddigi két epizód megnézését. Biztos elmegy már az eszem (erre a BFG topic jó példa...), de én speciel jobban szórakoztam ezen a két adáson, mint az elmúlt hónapban az ECW-n... Igaz, nem most vették fel őket, pl. az első epizód elején Ric Flair tart még beszédet. Egyébként nagyrészt olyanok szerepelnek, akiket már a main rosteren (is) láthatunk, pl. Jake Hager (Jack Swagger), Evan Bourne, Ricky Ortíz, Colt Cabana (még ezen a néven), Eddie "Primo" Colón, Nick Nemeth (bár ő épp bannolva van), Bella Twins, Tiffany, stb. A kommentátorok Todd Grisham és Dusty Rhodes.

Ha valaki kíváncsi lenne, Rapidshare-es linkeket tudok mondani:

1. epizód:

2. epizód:

Persze nem kell semmi különlegességre gondolni, de teljességgel nézhető, és ha valaki nem tud betelni a wrestlinggel, ezzel tökéletesen kiegészítheti a heti adagját. Itt, a farmszervezetben sincsenek szarabb meccsek, mint a "nagy" WWE heti adásain. Az első adáson pl. egész jó volt az Ortíz/Cabana/Brie Bella vs. Joe Bradley (Ryan Braddock)/Kizarny/Alicia Fox (vele csalta Edge Vickie-t) mixed-tag. A másodikban többek között Mr Perfect fia került kis nézeteltérésbe Chris Jerichóval.

Gondoltam, egy próbát megér ez a topic is. :)
"Hello. I'm the Doctor. Basically... run."